maanantai 28. maaliskuuta 2016

Kevätpaita ja kuulumisia


Hyvää pääsiäistä! Viikon lomasta on vielä jäljellä muutama päivä. Kaikenlaista kivaa on tullut tehtyä, käytiin siskon kanssa leffassa, uimassa Vuosaaressa ja vierailtiin Fallkullan kotieläinpihalla, ja lisäksi on tullut ulkoiltua koirien kanssa paljon ja pidettiin me yhdet koiratreffitkin.

Viime viikkojen aikana on myös tullut tehtyä vähän muutakin. Pitkään odotettu Viikki GP -opiskelijatapahtuma on nyt takanapäin. Alla oleva kuva on eräältä rastilta, jossa piti valmistaa ja syödä madoilla höystetty herkkuateria. Hrrrrrrr. Kiitos tiimilleni joka kiltisti tyhjensi astian ja säästi minut tältä välipalalta.


Osallistuin samalla viikolla myös ensi kertaa vähän toisenlaiseen ompelukerhoon. Mahdollisuuksia kirurgisten ompeluiden tekoon on ollut jo aikaisemmin kouluni aikana, mutta vasta nyt pääsin itse osallistumaan. Samaan banaaniin kokeiltiin erilaisia tikkejä ja solmuja ja vähän banaaninkuori hajoili jossain kohtaa. Kivaa se kuitenkin oli ja heti alettiin miettiä mistä ompeluvälineitä saisi hommattua kotiin, jotta harjoituksia voisi jatkaa omalla ajalla useammin.


Lisäksi reilu viikko sitten osallistuin kouluni kautta järjestettyyn turkistarhavierailuun Ypäjälle. Sain alasta vähän erilaisen ja paremman kuvan kuin mihin olin tuudittautunut aiemmin, mutta mitään täyskäännöstä ajatuksiini ei tullut ja kauniisti sanottuna pidän turkistarhausta edelleen eettisesti ongelmallisena. Pisteet kuitenkin tilan isännälle, joka antoi ystävällisesti luvan kuvata kaikkea ja julkaista kuvia myös netissä.




Neulominen on jäänyt nyt kaiken muun taustalle, vaikka tarkoitus oli saattaa projekteja loppuun. Kohta ajattelin jatkaa keskeneräistä huivia, mutta sitä ennen voisin vihdoin blogata tekemästäni paidasta.


Aloitin tämän kesäneuleen jo viime elokuussa, mutta se jäi yhtä hihaa vaille roikkumaan nurkkiin. Maaliskuun alussa kaivoin sen esiin ja tein loppuun. Pari kertaa on tullut jo pidettyä sitä, mutta aika vilpoinen neule on kyseessä, joten ehkä pitää vielä odottaa vähän lämpimämpiä kelejä.

Lankana ihanaa värikästä Dropsin Safran puuvillaa. Nopea paita tehdä jos ei jätä sitä puoleksi vuodeksi keskeneräisenä pyörimään.


Ohje: Drops Candy
Lanka: Drops Safran, lukuisissa väreissä
Puikot: 4-5


1 kommentti:

  1. Tarzaaan! Sinut on haastettu, käy kattomassa http://trustmeimastudent.blogspot.fi/2016/04/liebster-award.html ja vastaa säkin mun huikihyviin kysymyksiin ;) <3

    VastaaPoista