maanantai 7. maaliskuuta 2016

Anelmaiset

Moikka! Vietän parhaillaan väliviikkoa, joka meillä tarkoittaa viikon pituista talvilomaa. Lomasta täytyy ottaa kaikki irti, joten olen pessyt ikkunoita ja siivonnut kaappeja ja koko kämpän hirveällä tohinalla. :D Olen myös neulonut vimmatusti, nimittäin kaksi paitaa saatettiin finaaliin ja sukkaprojektikin on jatkunut hyvässä tahdissa. Näistä lisää vähän myöhemmin.Muistin tänään etten olekaan julkaissut näitä tekemiäni Anelmaiset-sukkia aikaisemmin blogissa. Nykyäänhän Anelmaiset-villitys on valloittanut lähes joka neulojan mielen ja näitä näkee joka päivä facebookin ryhmissä. Olen jo itse vähän kyllästynyt tähän buumiin, mutta näissä toki parhautta on loputtomat väriyhdistelmät ja kuviosommittelut. Tein nämä itseasiassa jo lokakuussa, kun suoritin kouluun liittyvää navettaharjoittelua. Aamu- ja iltalypsyjen välissä oli noin 6 tuntia taukoa, jonka vietin äitini kotona pääasiassa näitä sukkia neuloen. Vähän muokkailin ohjetta ja jätin perinteiset kukkaset ja nauhat pois. Lankoina käytin 7 veikan polkkaa, nostalgiaa ja yksivärisiä. Koko on 38 vaikka näyttävätkin hassun pieniltä kuvissa :D. Kivointa navettaharjoittelussa oli ihanien lehmien (vasikoiden!!) lisäksi himoneuloosista kärsivän emännän kanssa käydyt villasukkakeskustelut. Oli ihanaa, kun joku tiesi heti mitä tarkoitan, kun sanoin tekeväni anelmaisia. :) Kiitokseksi harjoittelupaikasta veinkin hänelle mitäs muuta kuin lankaa.. :D


Lankoja jäi vielä yli ja aika kävi tylsäksi harjoittelun aikana, joten tein sitten vielä sukulaistytölle jouluksi nämä lapaset, joiden malli oli omasta päästä. 
1 kommentti:

  1. Kivat sukat ja lapaset. Olen muuten eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista