perjantai 15. tammikuuta 2016

Tunnustus

Hello, my name is Taru and I'm a yarnaholic.


Joo. Nämä eivät valitettavasti ole koko lankavarastoni, vaan ainoastaan tammikuun aikana ostetut langat. Mutta kun alennusmyynnit!


Osa on ihan vaan sukkalankoja varastoon muhimaan....


Ja osalla on jo jokin hauras suunnitelma taustalla, mutta kalenterissa ei ole aikaa niiden toteutukseen. Alla olevasta Lehdosta voisi tulla eräs neuletakki...


Virkkauslankoja koska... ne ovat aina kalliita ja nyt halpoja. Ja koska pääsiäisliina?! Ja virkattu toppi jota suunnittelin 2 vuotta sitten. 


Kierrätetystä denimistä tehtyä Paris-lankaa, josta tulee eräs paita jos Drops julkaisee siihen ohjeen. Malli näkyi kevät /kesä 2016-malliston kuvissa, mutta tietoa ohjeen julkaisusta ei ole. :D Toivossa hyvä elää. 


Äitin ensi vuoden joululahja! Hrrrr tekisi mieli jo aloittaa tämän tekeminen. Siitä tulee ihana. Siihen on jo ohjekin olemassa!


Ihan random kasa alpakkalankaa. Vaalea lila oli nimeltään jäänsininen, joten pieni pettymys. Lilaa mulla olisikin jo ollut varastossa, mutta netistä kun tilaa niin näin voi käydä. 


On noilla onneksi jo kohde!  Jos Drops julkaisee alla olevaan takkiin ohjeen :))) Ja jos siihen edes käytetään näitä keriä, -vai tuleeko markkinoille liukuvärjättyä alpakkaa? Tuskin tuota lilaa ainakaan kuuluu tossa käyttää...


Ja vielä lisää virkkauslankoja! 
Jotta saan kesäksi ihanan herkkukassin, jonka kuva löytyy alta. On se vaan niin herrrkku! 
Ei tarvitse ihmetellä, miksi posti toi tämän kortin?2 kommenttia:

  1. Oho, muutama kera tosiaan! Pitäisköhän itsekin vähän shoppailla :D

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista