torstai 14. tammikuuta 2016

Terveisiä Lapista!


Loppiaisena lennettiin Norskilla Kittilään. - 30 asteen pakkasten takia koneessa ilmeni teknisiä vikoja  ennen lähtöä ja tuntikausien ihmettelyn jälkeen kone vaihdettiin uuteen vain toteaksemme että siinäkin oli pakkasen aiheuttamia vikoja. Kuitenkin sillä koneella sitten lähdettiin 4h myöhässä. Myöhemmin sain kuulla, että kyseinen kone ei voinut enää kuitenkaan palata Kittilästä Helsinkiin, joten oltiin onnekkaita että edes päästiin Kittilään saakka...Kaksi ekaa päivää oli raikasta -38 asteen pakkasta Enontekiöllä, jossa majailimme. Ulkoilut jäivät vähiin ja päivässä oli valoa alle tunti, joten kuvaaminenkin oli aika onnetonta. Perjantaina lähdimme jäämeren rannalle Norjaaan vuoristoteitä ajellen. Norjassa syötiin herrrrkullista ruokaa. Nams. 


Mökissä neljän seinän sisällä kököttäessä oli kiva neuloa joulukalenterisukkaa takkatulen ääressä.


Jotain valmistakin on esiteltävänä. Miesten perussukat tein joulun aikaan, kun varsinaiset joululahjat olivat jo paketoitu. Raidoitusidea tuli Novitan uuden sukkalehden sukista. Sain vähän käytettyä langanjämiä näihin, vaikka niitä taas jäi yli. Lankoina Novitan 7 veikkaa ja Regian Stripemania värissä Sky. Lunta ja pakkasta riitti. Kovien pakkasten aikaan näin ensimmäistä kertaa ikinä revontulet. Valitettavasti kylmyyden takia niitä ei voinut jäädä ulos kauaa ihastelemaan tai kuvaamaan.

Sen pituinen se. Nyt vietän ihan viimeisiä lomapäiviä ennen koulun alkua. Sitten seuraa aika kiireinen kevät ja tuntuu jo etukäteen, että se on aika raskas. Paljon kursseja ja paljon oikeaa ammattiin liittyvää asiaa. Byääh, haluaisin jatkaa lomailua... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti