lauantai 1. elokuuta 2015

ArvontaHiphei nyt olisi tässä blogissa ensimmäisen arvonnan aika!

Blogilla on synttärit vasta syksyllä, joten sitä on vielä vähän turhan aikaista juhlistaa. Halusin kuitenkin laittaa arvonnan pystyyn nyt, joten juhlistetaan vaikkapa parhaan tähänastisen kesätyöni päättymistä ja 1/6 eläinlääkäriopintojen suorittamista! Toisen eläinlääkisvuoden alkamisen kunniaksi arvotaan stetoskooppi - mitäs muutakaan kuin lankaa!. :)


Arvontapalkintona 100g (800m) vyyhti ihanaa, riittoisaa Drops Lace -lankaa luonnonvalkoisessa värissä. Lanka on koostumukseltaan 70 % alpakkaa ja 30 % silkkiä, todella mukavan tuntuista. Täydellistä huivilankaa, mutta jäin ainakin itse pohtimaan, millaisenkohan paidan siitä voisi toteutttaa.

Osallistu arvontaan kommentoimalla tätä postausta ja kerro samalla mitä tekisit tuosta langasta ja kenelle. Lisäarvan saa liittymällä blogini lukijaksi. 

Kirjoita kommenttiin monellako arvalla osallistut, ja  lisäksi sähköpostiosoitteesi, jos en saa sinua blogisi tai muun käyttäjätilin kautta kiinni.

Osallistumisaikaa on kaksi viikkoa,  1.8. - 15.8., jonka jälkeen arvonta suoritetaan ja voittajalle lähtee paketti tulemaan.Voittaja julkaistaan blogissa, mutta ilmoitan voitosta myös suoraan voittajalle.

Langan voisi käyttää vaikkapa näihin (Dropsin sivuilta löytyy lisää):15 kommenttia:

 1. Tänä vuonna on ollur oikea huiviputki, joten jonkunnäköisen huivin tästä tekisin. Ehkä sen saisi eräs ystäväni. Yhdellä arvalla mukana. jussila12@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Huiviin minäkin laitttaisin langan, luultavasti huivi sitten lahjaksi tai jos oikein hyvin kävisi, niin väriltään menisi vaikka morsiamelle jos joskus tarvetta nuorilla on...
  Luen blogipolun kautta, ilmeisesti siitäkin saa kaksi arpaa.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut yhden vuoden kunniaksi ja lisää jatkossa.
  Huiveiksi minä olen kyseistä lankaa neulonut ja tuntuu niin ihanalta kaulalla kun ei pistele yhtään. Joka päivä huivi kaulassa kun on niin kipuherkät hartiat. Oma huivini on neulottu vihreästä langasta. Yhdellä arvalla ja s-posti pirena56(at)gmail piste com

  VastaaPoista
 4. Onnea ensimmäisestä vuodesta! Huivin minäkin tekisin tuosta langasta. yhdellä arvalla mukana

  VastaaPoista
 5. Heippa! Sulla onkin täällä kiva blogi, luin sen juuri läpi :) "Kadehdin" aina kovasti kaltaisiasi sukkataitureita. Virkkaus on enempi mun juttuni. Jos onni potkaisee arvonnassa, niin langasta voisi taikoa vaikka huivin Äitimuorille. Kopautanpa itseni lukijaksi, joten olen kahdella arvalla mukana! :)

  VastaaPoista
 6. Huivin minäkin tekisin! Osallistun kahdella arvalla :) laululeija@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Nuo huivit on niin kauniita, että tässähän ihan iskee inspis =D. Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Onnea! :)

  Tekisin vauvalleni jotain pientä... Ehkä myssyn. <3

  Kahdella arvalla mukana!
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Tekisin itselleni neuletakin ja kahdella arvalla mukana :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Onnea blogille!

  Yhdellä arvalla mukana ja huivin tekisin minäkin.

  VastaaPoista
 11. Tähän olikin ihan pakko vinkata, että minä itse asiassa tein jo ystävälleni tällaisen hääboleron juuri tuosta kyseisestä langasta :) http://memadecrafts.blogspot.fi/2014/07/beautiful-wedding-lace.html

  Seuraavaksi haaveilen huivista tai ohuesta, kesäisestä neuletakista. Saa nähä päätykö jompi kumpi puikoille! Yhdellä arvalla siis mukana.

  VastaaPoista
 12. Yhdellä arvalla mukana.

  Todennäköisesti tekisin tästä jonkinlaisen huivin. Ehkä raidoittaisin samanpaksuisen tummansinisen huivilangan kanssa, jota mulla on jo jemmassa.

  VastaaPoista
 13. Heips! Välitän sinulle Liebster Award -haasteen ja se löytyy täältä: http://marjoneuloo.blogspot.fi/2015/08/liebster-award-haaste.html :)

  VastaaPoista
 14. Onnea vuosikkaalle :)

  Langan käyttäisin jo jemmassa olevan harmaan Lacen kanssa ohuen ohueen (loppu kesän) paitaan tai perinteiseen raidalliseen huiviin (Ilosofiaa-blogissa on ihanan yksinkertainen ohje testattavaksi) :)

  Osallistun kahdella arvalla (liityin lukijaksi).

  VastaaPoista
 15. Tekisin itselleni huivin :)
  2 arpaa :)

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista