torstai 30. heinäkuuta 2015

Bebis-peittoTekaisinpa kesän himovirkkauksen iskiessä  tällaisen virkatun vauvapeiton Novitan Onni-langasta, vyötteen ohjeella. Lankaa oli talvella edullisesti tyrkyllä, joten nappasin kaupasta yhden kerän mukaan juuri tällainen peitto mielessä. Sopivan aivotonta puuhaa bussimatkoille ja ties minne. Tein tämän peiton aika hitaasti, kerros silloin tällöin kun tarvitsi jotain puuhaa käsille, muttei aivoille. Peitto valmistuikin viikko sitten sopivaan saumaan, kun tutuille on niitä vauvoja tulossa ja kahdelle perheelle oli vielä tarkoitus jotain tehdä. Vielä yksi perhe on siis vailla lahjaa, mutta laskettu aika on vasta lokakuussa eikä sukupuolikaan ole vielä tiedossa, joten turha sitä on vielä kiirehtiä.

Kesäperjantaita Hakaniemenrannassa


 

Peittokuvat on kuvattu Kalliossa asuvan ystäväni luona. Vedimme (runsaalla) kermavaahdolla, kinuskikastikkeella ja marjoilla höystetyt jäätelö-överit. Sitten kuljeskelimme pitkin Hakaniemeä ja sää oli mitä parhain. 


 Lauantaina sää parani entisestään, ja lähdin siskoni kanssa aamuvarhain eräjormailemaan Nuuksion kansallispuistoon. Siellä vietettiin myös hieno päivä; tosin 4,5 tunnin taikametsissä vaeltamisen jälkeen jalat sanoivat itsensä irti ja toipuminen rakoista kestikin monta päivää. Viikonloppu ei suinkaan päättynyt siihen, vaan sunnuntaina nautimme lähes-räntäsateesta koko päivän kestäneissä kansainvälisissä koiranäyttelyissä. Aava-villis menestyi hienosti, joten vaikka olimme kaikki kuin uitettuja koiria sunnuntai-iltana, oli se sen arvoista.
Katsotaan, mitä tästä viikonlopusta tulee.  :)

P.S.  Kannattaa muuten kurkistaa tänne ja osallistua lanka-arvontaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti