perjantai 2. joulukuuta 2016

Afrikkasukat

Kävin keväällä ystäväni kanssa Kampissa FiinaNeuleessa lankaostoksilla, ja pitkään mietin minkä väristä Regian sukkalankaa ostaisin. Ystäväni oli ehdottamasti sitä mieltä, että tämä keltainen väri on paras, koska se on ihan Afrikka. Loppujen lopuksi en ole kauhean tyytyväinen langan väriin, se näytti paremmalta kerällä. Mintunvihreät osat eivät sovi mielestäni muihin väreihin ollenkaan.

No, nyt on Afrikka-langasta tehty pitsisukat valmiiksi luentojen lomassa. Lanka oli onneksi aika vaalea, joten kuvio ei täysin huku siihen. Jotain kuviota halusin näihin nimittäin tehdä, koska ne ovat lahjaksi ja perussukat eivät sovi mielestäni lahjansaajalle. Ohje löytyi LankaKamarin verkkokaupan sivuilta ilmaiseksi, täältä.  Kuvat on otettu ennen muotoilua ja pesua, mutta koska ne valmistuivat Rovaniemellä halusin blogata ne nyt heti ennen kuin unohdan.Ohje: tämä
Lanka: Regia 4-fädig
Puikot: 2,5
Koko 39/40
Muutokset: Loin 68s ja kavensin 4s ennen kantapäätä. Jokaisen puikon yksi ylimääräinen silmukka neulottiin kuten mallikerran ensimmäinen silmukka. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti