sunnuntai 2. lokakuuta 2016

Vadelmasukat


Tänä viikonloppuna on tullut käytyä Ikeassa ostamassa vähän sitä sun tätä, joululahjoihin liittyviä pikkujuttuja myös. Mulla on aika monta joululahjaprojektia meneillään tällä hetkellä, eikä ne kaikki ihme kyllä pidä sisällään lankaa. Muutama neuletyö on saatu myös päätökseen hyvällä mielellä ja uusia aloitettu. Parasta kuluneessa viikossa on ehdottomasti se, että sain kandidaatintutkielmani vihdoin finaaliin ja esitin sen seminaarissa viime maanantaina. Ohjaajaltakin tuli mukavaa palautetta ja erinomainen arvosana. Miten helpottunut olenkaan! Lisäksi perjantaina vietin viimeistä päivää yhdessä työpaikassani, mikä keventää tulevia viikkoja. Edelleen on tietenkin kaksi muuta työtä ja koulu mutta pala kerrallaan...

Kuvissa näkyvät perussukat tein jo kesällä ja ne on tarkoitus antaa isosiskolleni jouluna. Lankana käytin Regian 4-säikeistä sukkalankaa kesän väreissä. Isosiskoni lempiväri on aina ollut pinkki joten väri varmaan miellyttää. Ostin kesällä Rovaniemen lankakaupasta KnitPron 2,5mm lyhyet  bambusukkapuikot, joita testasin näissä sukissa. En kyllä tykännyt 6 puikon käyttämisestä, tuntui että yksi on koko ajan tiellä, joten viidellä mentiin. Puikkojen lyhyydellä en huomannut mitään erityistä eroa normaalipituisiin puikkoihin verrattuna. Hyvät puikot ne muuten on, kuten kaikki KnitPron bambusukkapuikot.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Lapsen neuleasustesettiasiaa tulossa heti kun löydän vielä jostain turkistupsun :D Tietääkö kukaan mistä löytyisi? Mieluusti ei aitoja.

lanka: Regia 4 fädig Summer sun, väri raspberry colour
Puikot: 2,5mm Knit Pro bambusukkapuikot
Koko 39

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti