sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kesähommia
Tämä kesä on ollut täynnä kaikenlaista menoa, vaikken vielä ole ulkomaille ehtinyt eikä mitkään festaritkaan kuulu elämääni. Olin kesäkuun alussa käsivarren Lapissa isäni kanssa rakentamassa mökkiä erämaahan soiden taakse paikkaan minne ajoimme mönkijöillä neljä tuntia, koska tietä sinne ei ole olemassakaan. Enemmän kuin pari kertaa upottiin suohon, mutta selvittiin pienten ja suurten onnettomuuksien kautta lopulta perille. En ole erityisen eräilijätyyppinen, mutta kaikenlainen keikkatyö on tervetullutta vähemmän hyvän kesätyötilanteen takia. Muutama otos tallentui siellä, kunnes tietenkin akku loppui ja yllättäen latausmahdollisuudet olivat vähäiset paikassa ilman sähköä.
Lankakaappikin on tullut siivottua. Lisää lankoja on myös ostettu alennuksista, vaikkei siinä mitään järkeä olekaan kun entisiä lankojakin on seuraavaksi 15 vuodeksi varastossa.


Monenlaista herkkua on myös tullut leivottua, tässä siskontytön 10-vuotiskakkua.Pari päivää sitten olin Nuuksiossa, jossa sain kerättyä kesän ensimmäiset mustikat piirakkaan.


Mummolle tein ätienpäiväksi tämän patalappusen, joka on jäänyt bloggaamatta.

Ohje: Drops Design Flower Power
Lanka: Drops Paris
Koukku 5

Olen käynyt helteillä Minin kanssa paljon uimassa, ja juhannuksena mökillä tuli myös uitua vähän väliä. Minikin hyppäsi itse laiturilta järveen. Huomenna on tarkoitus lähteä mökkeilemään omalla porukalla neljäksi päiväksi. Säät tietenkin muuttuvat juuri nyt kylmiksi ja sateisiksi. Onneksi neuloa voi säällä kuin säällä. :D Mökkeilystä palattuani tarkoitus on tehdä vihdoin kanditutkielmaa big time.  Mälsää miettiä koulujuttuja, kun on vieläkin ihan loman tarpeessa eikä irtiotto koulusta suju kun kandi ja opintoihin ilmoittautumiset kummittelee mielessä.
Yhdet sukat valmistuivat tänään, ja ne päätyvät blogiin pikimmiten. Siihen asti - hauskaa kesää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti