maanantai 19. lokakuuta 2015

Oliivisukkaa


Kesäsukkamalliston (Taimitarha) sukista on nyt puolet valmiina. Edelliset postaamani kanerva-sukat ja nämä vihreät ovat molemmat tehty kokoelman ohjeilla. Nyt vielä edessä on kaksi sukkaohjetta 7-veikalle, ja ihan heti en ole niihin paneutumassa, kun uusi sukkalehtikin ilmestyi.

Tämä langanväri oli haastava kuvattava, mutta parempia ei saanut niissä sääoloissa ja nyt sukat ovat jo lämmittämässä saajansa, 93-vuotiaan mummini jalkoja, joten uusintakuvaus ei enää onnistu. Jos muuten on aikomassa tehdä nämä sukat, kannattaa huomioida että näistä tulee kokonsa puolesta lähemmäs 37/38, ja en usko, että ne mahtuisivat 39 jalkaan.

Tänään aloitin navettaharjoitteluni klo 5.30 aamulla, ja parin tunnin päästä suuntaan iltalypsyvuoroon. Ensivaikutelma on ainakin todella positiivinen ja isäntäväki ihan huippu. Sikalassa tuntui jo ensimmäisen parin tunnin jälkeen kaikki menevän pieleen, joten tämän aamun hyvän kokemuksen perusteella olen hyvin luottavainen navettaharjoitteluni onnistumisen suhteen. Viime viikolla oli koulusta viimeiset alkusyksyn tentit, genetiikka ja bakteriologia. Nyt onkin aika suunnata katse kandin tekemiseen. Aiheeni tulee käsittelemään lampaita ja niiden ruokinnan vaikutuksia VILLAN laatuun! <3 ihana neuloosin ja eläinlääkäriyden fuusio. Parin viikon päästä harjoittelun jälkeen alkaakin taas ihan uudet kurssit.

Ohje: Nina Laitisen Elviirat 
Lanka: Nalle oliivinvihreä
Puikot: 3,0
Koko: 38 Ihanaa lokakuista viikkoa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti