perjantai 6. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä lähestyy...

Koulu on taas lähtenyt mukavasti käyntiin joululoman jälkeen. Blogissa on ollut vähän hiljaisempaa, kun päätin nyt panostaa verenkierto- ja hengityskurssin lukemiseen. Tenttikin kyseisestä kurssista oli jo viikko sitten, ja se menikin hyvin ja olen iloinen, että sain luettua kirjoja myös ennen tenttipaniikkia. Kurssi oli tosi mielenkiintoinen ja kerrankin nautin anatomian opiskelusta. Verisuonten ja imusolmukkeiden pänttääminen latinaksi olikin ihan hauskaa sitten kun vaan sai jäsenneltyä asiat paremmin paperille kuin opettajan luentomateriaaleissa. Pian teen blogipäivityksen  pelkästään koulumaailmasta, tämä tällä kertaa on vain tilannekatsaus kaikkeen. :D

Tammikuussa neulomisinto hävisi totaalisesti ja mielenkiintoa riitti vain kouluun ja zumbailuun. Nyt asiaan tuli korjaus kun innostuinkin yhtäkkiä kevään lankaväreistä! Nam herkullisia karkkilankoja. Ensi viikon ystävänpäivää varten olenkin valmistanut seuraavat lapaset ja sukat. Yhdet sukat ovat vielä puikoilla, mutta uskon ja luotan että hyvin ne ehtivät valmistua ystävänpäiväksi :)

Karkkilapaset
Lanka Novita Taika
Ohje: Novitan lapaslehdestä varren palmikkokuvio, intialainen peukalo
ja muuten sileää. 60s varressa, muuten 48s.


Aluslapaset Ipanasta
Ohje omasta päästä, intialainen peukalo
Sukat tein 7 veljestä Nostalgian uutuusvärillä. Pinkit muut osat on tehty yli 15 vuotta vanhalla 7 veljestä langalla. Sukan alkuosassa on valepalmikkoa, sitten joustinta 3o 2n kantapäähän saakka. Loppuosa onkin sileää perussukkaa. 


Ja tammikuun lopulla piti ehtiä tehdä 7 tilauskakkua, joista tässä muutama kuva tähän loppuun:


Hyvää viikonloppua!
2 kommenttia:

  1. Hei olis kiva lukee joku pääsykoepostaus. Mihin kannattais panostaa tässävaiheessa kevättä? Teitkö harjoituskokeita tai kävitkö valmennuskurssin? Tuntuko susta et osasit kaiken kokeeseen mennessä ja millaisilla fiiliksillä menit koetta tekemään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ehdotuksesta, voinkin tällaisen pääsykoepostauksen tehdä piakkoin. En nyt lupaa mutta huomenna luultavasti ehdin :)

      Poista