tiistai 30. joulukuuta 2014

Lisää joulusukkia

Äitini tilasi myös siskoni 8-vuotiaalle tytölle minulta villasukat. Nämä sukat ovat suora kopio facebookin Voihan villasukka! -ryhmästä, en vaan enää muista kuka oli vastaavat tehnyt. Lankana on Nalle valkoinen ja pinkki. Sukkien koko on 34 ja puikot olivat 2,5.
Tässä vielä ohje tuohon varren helppoon kuvioon, jos joltakulta meni se facebookissa ohi:

1.krs Kaikki oikein
2.krs Kaikki nurin
3.krs *langankierto, 2 oikein yhteen*, toista *-*
4.krs Kaikki oikein
5.krs Kaikki nurin

Tein tämän valkoisella langalla, ja pinkillä raitojen väliin 5krs oikeaa. Koon 34 sukissa minulla oli 52s. Alkuperäisen ohjeen laittanut henkilö teki sukat aikuiselle ja laittoi varteen vähemmän silmukoita kuin tavalliseen perussukkaan. Varresta tulee tällä kuviolla hieman löysempi, joten varteen kannattaa valita ainakin pienemmät puikot.

Siniset Taika-langasta tehdyt ruttusukat tein vastaavan ryhmän Ruttusukka-ohjeella ja ne menivät 6-vuotiaalle kummipojalleni jouluksi. Näissä sukissa koko on 31 ja puikkoina oli 3 ja 2,5.
Syksyn uudesta ihanasta Raita-langasta tehdyt Twist-or-not sukat puolestaan lähtivät oman kummitätini joulupakettiin. Kantapäänä on ranskalainen kantapää. Kaikkien näiden sukkien ohje on otettu tuosta facebook- ryhmästä.

Tässä yhteiskuvassa näkyy vielä lisäksi miesten koon 44 tilaussukat. Äitini tilasi minulta tällaiset pitkävartiset miesten joustavat perussukat, ja langoiksi valitsin ihanan, jo myynnistä poistuneen Pöllö-langan (7 veljestä) ja vaaleaa beigeä. Raidoitus on saatu aikaan tekemällä 2 krs Raita-langalla ja väliin aina 1 krs beigellä. Näistä sukista jäi nyt muut kuvat ottamatta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti