maanantai 2. kesäkuuta 2014

Täällä taas!

En olekaan käynyt täällä marraskuun jälkeen, koska kevät meni täysin pääsykokeisiin lukiessa. Olin kieltänyt itseltäni kaiken muun, sisältäen neulomisen ja bloggaamisen. Joitakin neulejuttuja kuitenkin joulun molemmin puolin tuli vielä tehtyä, ja laitan niistä kuvia nyt tänne. Nyt puikoilla on Miami-lankaa ja tuotos tulee nähtäville toivottavasti pian.

Nämä kevään vihreät sukat tein Novitan Sukkavaihtoon. Henkilö, jolle sukat tuli toivoi väriksi joko oranssia tai vihreää, ja päädyin käyttämään kevään vihreää Novita 7 veljestä lankaa. Malli on Novitan  neulearkistosta (syksy 2010). Näitä oli mukava neuloa, tämä ohje täytyykin pitää mielessä.
Nämä punaisen kirjavat sukat tein äitini pyynnöstä. Ohje on Suuresta Sukkakirjasta ja mallin nimi Makaronisukat. Lankana Drops Fabel.  Kuvista suuri kiitos Saralle.

Lopuksi vielä yksinkertaiset, kolmella Ipana-langalla neulotut naisten lapaset, jotka annoin ystävänpäivälahjaksi pikkusiskolleni. Toiveena oli lapaset, jotka eivät kutita. Malli oli omasta päästä.

 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti