keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Joululahjoja
Pikapostaus parista viime päivinä valmistuneista joululahjoista. Lapaset tein ihanasta Novitan uutuuslangasta Alpaca Woolista uusimman Novita-lehden ohjeella. Ne menevät joululahjaksi ystävälle. Karstasin ne sisältäpäin, joten ne ovat erityisen pehmoiset. <3 Ohjeesta en tykännyt yhtään, tosi huonosti laadittu ja virheitäkin oli. Toiset samanmoiset olisi kuitenkin vielä tehtävä, mutta nyt tiedän varautua ohjeen puutteisiin etukäteen. Ohjeen 3,5 puikoilla en suosittele tekemään kun lapasista tulee vähän liian isot. Seuraavat teen kolmosilla. 

Ohje: Novita Talvi 2015
Puikot: 3,5
Lanka: Novita Alpaca Wool
Koko: nainen
Karsatattu sisäpuoli


Pannunalusen virkkasin oikeastaan siksi, että keskusosana oleva mustavalkoinen neliö tuli tehtyä toiseen työhön, joka tulee esittäytymään blogissa vähän myöhemmin, mutta tein sen liian pienellä koukulla sopiakseen siihen. Joten neliö jäi yli, ja päätin jatkaa siihen vähän lisää Raita-langalla ja niin syntyikin sitten pannulappu, joka menee jouluksi toiselle kummitädilleni lahjaksi. Rumasti jäi Raitalangan violetti osuus vain yhteen kulmaan, mutta en anna sen nyt häiritä liikaa.

Virkkauksesta innostuneille vinkkinä, että nyt olisi täällä mahdollisuus voittaa mahtava virkkaukseen liittyvä kirjapalkinto!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti