sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Joulupakettiin


Tässä muutamia hiljakkoin valmistuneita töitä. Sukat valmistuivat Lapin reissun aikana ja kämmekkäät viime viikolla parissa illassa. 

Kämmekkäät Debbie Bliss baby cashmerino langasta
Puikot nro 3
Piirakkasukat 7-veljestä langasta
Puikot nro 4
Koko 39

Sukat menevät joululahjaksi ystävälleni, joka muutti lokakuussa ensimmäiseen omaan kotiinsa. Asuntoon valikoitui valkoinen sisustus, joten halusin tehdä hänelle nimenomaan puhtaanvalkoiset sukat. Koska koulussa on pitänyt kiirettä, iltaisin neuletyön on pitänyt olla jotain helppoa. Siksi päädyin jälleen tuttuun ja turvalliseen piirakkasukkien malliin. Molemmat sisällytän KyJy-projektin töihin. Tällä hetkellä aloitettuna on 18/20 työtä, ja valmiita on 11/20. Pari kuukautta aikaa, ehkä vielä ehdin saada KyJyn kunnialla päätökseen. :D

 

 

Inspiroiduin Ilosofiaa-blogin kaaripitsistä ja halusin kokeilla sitä kämmekkäisiin. Kämmekkäät menevät pikkusiskolleni joululahjaksi. Olin jo kesällä hankkinut yhden 50g kerän pinkkiä baby cashmerinoa siskoani varten, koska villalanka kutittaa hänen käsiään. Pelkäsin, ettei lanka riitä mutta lopulta sitä jäi vielä hieman yli.

Kämmekkäät toteutin luomalla 45s ja tehden koko matkalla kaaripitsiä. Peukalon kohdalla otin 10s toiselle langalle, ja loin paikalle uudet 10s. Itse peukalot neuloin sileää oikeaa. Kaaripitsin takia kämmekkäiden reunat ovat epätasaiset, mutta se tuskin haittaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti