tiistai 15. syyskuuta 2015

Ufo Sky


Otsikko ei viittaa avaruusolioihin taivaalla, vaan näihin sukkiin. Regian Stripemania Sky-langasta hyvin, hyvin hitaasti valmistuneet ufoutuneet sukat (neulemaailmasta tietämättömille: ufo on käsityö joka jumittaa huoneen nurkassa keskeneräisenä pitkän aikaa). Toinen sukka oli jo jouluna valmis, ja paria se saikin odottaa 8 kuukautta. Valmistuivat kuitenkin, ja onneksi niin tekivät, koska ne ovat jo olleet syksyaamuina jalassa lämmittämässä. Ei sisällä, vaan parvekkeella, jossa pitää yrittää joka aamu päästä neulomaan teekupin ääressä, vaikka onkin alle 10 astetta. Vielä kun muutamia aurinkoisia aamuja riittää niin nautin näistä aamun neulehetkistä. :)
Mallia on otettu Suuri Sukkakirjan Popcorn-sukkamallista. Tein valkoiset popcornraidat 7-veikasta. Tuli mukavat, ei-kutittavat sukat. Haluaisin vastaavaa lankaa ohuempana ja yksivärisenä. Sattuuko kukaan tietämään? 

Hieman ärsyttää, kun kuvauksella oli niin kiire etten ehtinyt näitä pingottaa tai mitään, ja toinen sukka on kuvissa varresta jo paljon löysempi kuin toinen, koska sitä on yli puoli vuotta soviteltu silloin tällöin ja muutenkin venytelty ja vanuteltu. Onneksi toiselle käy samalla tavalla tällä menolla. Olen kunnostautunut selvästi neuloosini kanssa, sillä olen alkanut tehdä asioita myös omaan käyttöön! Nämä sukat esimerkiksi. Kotona tuli kyllä kommenttia, että mitkäs miesten sukat mulla on jalassa. Ööö...?Lanka: Regia Stripemania Sky, 7 veljestä
Puikot: 3,5Ei kommentteja:

Lähetä kommentti