tiistai 28. heinäkuuta 2015

Mattoprojektin alkumetrit


  

  

Räsymatot ovat ihania, erityisesti semmoiset tietynväriset. En oikeastaan tiedä minkävärisiä ne tietynväriset on, mutta ne vaan miellyttää silmää eniten. Paljon valkoista ja sinistä ja onhan niissä muutakin väriä, isoja ja pieniä raitoja.

Alkumetrit
Olen tähän mennessä vienyt vanhoja vaatteita kirpputorille, ja huonoimpia H&M:n vaatekeräykseen. Tästä lähtien trikoopaidat, joilla ei ole enää muuta arvoa, päätyvät matonkuteiksi. Harmi vaan, että paitoja on suurelta osin jo kiikutettu pois nyt kun niitä kaipaisi. Tästä syntyykin luultavasti ikuisuusprojekti numero 3, mutta onneksi saan vaatteita äitini nurkista myös, joten jotain edistystä toivottavasti on tulossa.
Isäni luona onkin kangaspuut, joten heti kun kuteet ovat keritty, voin aloittaa räsymaton teon. Can't wait! Toivottavasti saan niitä tietynvärisiä kuteita, jotta matostani tulee juuri sellainen täydellinen. <3

Ohje matonkuteiden leikkaamiseen on poimittu täältä.

Sitä odotellessa kävin maalla pesemässä nykyisiä mattojani. Parasta kesässä ovat varmasti tuoreet marjat ja mattojen pesu. :D  Uiminen olisi ihanaa myös, jos vesi olisi vähän lämpöisempää. Reippaat puudelit rohkenivat kyllä.

 
  

  

Kesässä ihanaa on myös mökkeily. Parasta mökkipuuhaa ei ole pihan mylläys eikä laiturien nikkarointi vaan sukkien kutominen aurinkotuolissa. Tässä puuhassa ei haittaa vähän viileämmätkään säät, sukankutojilla kun yleensä on villasukkia omiinkin jalkoihin tarjolla.  Paitsi minulla. Kuvan villasukat ovat pikkusiskoni omaisuutta, - kiitos Sara lainasta. Myös äitiltä lainattu ihana poncho oli mukavasti lämmittävä.

  

 

 








4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kyllä pitää aina erityisiä kesähommia olla :)

      Poista
  2. Koiramaista haastetta olis tarjolla blogissa Puudelipäiväkirja! Ota vastaan, jos uskot sen tänne sopivan. :)

    www.villiksenmatkassa.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos haasteesta, otan sen vastaan vaikkei tämä koirablogi olekaan :) Teillä asustaakin näköjään Aavan velipoika <3

      Poista